Rome online

2020 is het jaar geweest van heel veel dingen. Het jaar van corona, lockdowns, minder reizen, meer thuis. En wat doe je dan? Iemand zin in een avondje naar Rome, online?

Voor wie online naar Rome wil zijn er genoeg dingen om uit te kiezen. Van die dingen die fijn zijn om achter de hand te hebben als je je verveelt. Van die dingen voor als je boek uit is. Van die dingen die je toch het liefste in het echt wilt doen. Voor Time to Momo zette ik hier een aantal Rome-excursies voor thuis op een rijtje.

Rome in films

Als er één stad op de wereld een film (of boek) op zich is, is het Rome. Imposante architectuur van alle tijden, karakteristieke straatjes, eeuwen geschiedenis in verhalen en het mooiste licht van de wereld. La città eterna, geen wonder dat daarover zoveel te kijken en te lezen is. Lees hier mijn blog over Rome in films, series en boeken voor Time to Momo.